Roelof Experience op 19 november. Kom je ook?
6 november 2019

Roelof Experience op 19 november. Kom je ook?

Zit jij in groep 8 en wil je alvast ervaren hoe het is om op het RvEC te zitten? Kom dan samen met je ouders op dinsdagavond 19 november naar de Roelof Experience. We geven dan verschillende proeflessen. Bestudeer bijvoorbeeld insecten door een binoculair, je weet niet wat je ziet! Of ga naar 'Telling the time' waar je leert klokkijken in het Engels. Ooit gehoord van de 1000 euro van Grisibaldi? De docent wiskunde vertelt je alles over zijn geheim.

Herbeleef MEP Nederland
14 oktober 2019

Herbeleef MEP Nederland

De laatste week van september stond in het teken van Model European Parliament (MEP) Nederland. Drie RvEC-leerlingen mochten onze provincie – samen met andere Drentenaren – vertegenwoordigen in Den Haag. Twee van hen in de rol als debater, de derde als journaliste. Joyce haar artikelen en die van collega-journalisten lees je terug in de online krant MEPPERS.

Hulpverlening op school: leerling in de hoofdrol
14 oktober 2019

Hulpverlening op school: leerling in de hoofdrol

“Elkaar versterken in veiligheid; dat vinden we belangrijk op onze scholen. Daarom zijn we heel blij met jullie bijdrage. Bedankt daarvoor!”, hoorden aanwezigen afgelopen week na een uitgebreide oefening in hulpverlening. Vanuit het RvEC en RENN4 werkten personeel, leerlingen, ouders en vrijwilligers op schoollocatie Voltastraat samen aan veiligheid.