Trots op gezond RvEC
21 januari 2019

Trots op gezond RvEC

Het RvEC wil ieder kind gelukkig, gezond en veilig laten opgroeien. Daarom maken we structureel keuzes die een goede ontwikkeling en leefstijl van leerlingen bevorderen. Afgelopen week werd de aandacht voor gezondheid bekroond met het vignet Gezonde School. Daar zijn we samen met de gemeente Hoogeveen erg trots op.

Kom jij ook naar het RvEC?
16 januari 2019

Kom jij ook naar het RvEC?

Ga jij volgend jaar naar het voortgezet onderwijs? Kom dan naar onze open avonden op donderdag 24 en maandag 28 januari. En word ook alvast 'brugklasser voor een middag' op woensdag 13 februari. Check it out!

€ 1.489,- voor stichting Kinderen van de Voedselbank
20 december 2018

€ 1.489,- voor stichting Kinderen van de Voedselbank

“Wat een prachtige bijdrage. We zijn EN3, PricoH, RENN4 en het Roelof van Echten College (RvEC) erg dankbaar”, zegt Tinus Slager. Namens stichting Kinderen van de Voedselbank, afdeling Hoogeveen nam hij met enkele vrijwilligers een mooie cheque in ontvangst. “Met dit bedrag kunnen we iets extra’s doen voor de kinderen uit Hoogeveen. Denk aan een ijsje in de zomer of een cadeautje op de verjaardag. Voor veel kinderen is dit de gewoonste zaak van de wereld, maar voor de kinderen van de voedselbank geldt dat helaas niet.”