Overlijden Sonja Nijdam
25 maart 2021

Overlijden Sonja Nijdam

We hebben het verdrietige bericht ontvangen dat onze collega Sonja Nijdam op 66-jarige leeftijd is overleden. We verliezen in haar een fijne, betrokken collega.

MEP in coronatijd
12 maart 2021

MEP in coronatijd

Traditiegetrouw neemt het RvEC deel aan het Model European Parliament (MEP), dit jaar natuurlijk op coronaproof manier. Deze week zetten leerlingen uit 4vwo en 5vwo hun tanden in een stapeltje problemen die vragen om een Europese oplossing. Maandag en dinsdag staan in het teken van de voorbereidingen: hard nadenken, stevig discussiëren en zorgvuldig argumenten verwoorden. Vrijdag vinden de plenaire zittingen plaats in de kantine van HZVV. Helaas is het dit jaar niet mogelijk om aanwezig te zijn, maar gelukkig kruipen enkele leerlingen in de huid van journalist.

Welkom terug op het RvEC
5 maart 2021

Welkom terug op het RvEC

Deze week hebben we alle leerlingen weer op school gezien. De vrolijke koppies op het schoolplein, het geklets in de kantine, het gelach vanuit de lokalen... wat hebben we dit gemist! "Wij ook, hoor!", zegt een leerling die in de pauze gezellig met haar klasgenoot op het schoolplein zit. "We hebben elkaar weken niet gezien, alleen via een beeldscherm. Zo kon ik de lessen goed volgen, maar de gezelligheid met elkaar op school heb ik echt gemist. Dus we hebben wat in te halen", zegt ze lachend.