Roelof Online: unieke kennismaking tussen groep 8 en RvEC
25 januari 2021

Roelof Online: unieke kennismaking tussen groep 8 en RvEC

Vanuit 525 woonkamers werd afgelopen vrijdagavond gekeken naar Roelof Online, het online event van het RvEC voor groep 8-leerlingen en hun ouders. De gymzaal van locatie Voltastraat was omgetoverd tot een huiselijke studio. Hierin sprak oud-leerling en gastpresentator Tom Kikkert met docenten, mentoren en leerlingen van het RvEC.

Worden Mila en Silke 'Actieheld 2020'?
19 januari 2021

Worden Mila en Silke 'Actieheld 2020'?

Klasgenoten Mila Hoogeveen en Silke Otten organiseerden in 2020 twee keer een Elfdorpentocht. Het doel: geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar de spierziekte FSHD. De opa van Mila heeft deze spierziekte. Samen met hun vrienden en familie hebben ze heel wat kilometers afgelegd en een mooi bedrag opgehaald. Dat leverde de meiden de nominatie van 'Actieheld 2020' op. Breng jij ook jouw stem uit?

Ouders van Roelof (winter 2021) is uit!
15 januari 2021

Ouders van Roelof (winter 2021) is uit!

Een nieuw jaar, een nieuwe Ouders van Roelof! In de wintereditie van ons oudermagazine blikken we terug op het onwerkelijke 2020. Je leest onder andere over de ervaringen van RvEC’ers met het onderwijs op afstand, over onderwijsconcept Eduwiek en mooie verhalen van (oud-)leerlingen. Veel leesplezier!