Sterk Techniek Onderwijs Hoogeveen organiseert bedrijfsbezoeken voor docenten
28 september 2020

Sterk Techniek Onderwijs Hoogeveen organiseert bedrijfsbezoeken voor docenten

Samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven kan voor de betrokken partijen mooie kansen opleveren. Speciaal voor docenten van het voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs organiseert Sterk Techniek Onderwijs Hoogeveen daarom de komende maanden een vijftal inspirerende bedrijfsbezoeken bij GKN Fokker, Smurfit Kappa, Vepa, Betech en Trivium Packaging.

Technasium duikt enthousiast in nieuwe opdracht
22 september 2020

Technasium duikt enthousiast in nieuwe opdracht

“Hoe gaat de duikspot in Nijstad eruitzien?” Die vraag hebben de broers én duikinstructeurs Mark en Rick Bruijnis gesteld aan onze derdejaars technasiumleerlingen. De instructeurs vonden het belangrijk dat de leerlingen zelf zouden ervaren hoe het is om onder water te bewegen, adem te halen en te zien. Daarom namen de leerlingen vol enthousiasme een duik in zwembad De Dolfijn. Na de duikclinic met allerlei opdrachten hebben ze hun beginnerscertificaat gehaald. Met deze ervaring op zak gaan ze aan de slag met het ontwerpen van de nieuwe duikspot.

Start schooljaar 2020-2021
18 augustus 2020

Start schooljaar 2020-2021

Vanaf deze week zijn onze schooldeuren weer open voor alle leerlingen van het RvEC. Wij zijn blij dat we elkaar weer kunnen ontmoeten in onze schoollocaties. Tegelijkertijd begrijpen we dat er zorgen zijn over de heropening. Wij delen deze zorgen. Veilig en verantwoord naar school gaan, kan alleen als we ons allemaal houden aan alle hygiëne- en veiligheidsmaatregelen. We evalueren de maatregelen dagelijks en zullen deze bijstellen als dat nodig is.