Watertappunten voor gezond RvEC
2 november 2020

Watertappunten voor gezond RvEC

Het RvEC mag zich al een aantal jaren een Gezonde School noemen. Sinds kort zijn de gezonde initiatieven uitgebreid met watertappunten voor beide schoollocaties. “Daar zijn we erg blij mee! Deze duurzame tappunten zijn een mooie aanvulling in onze gezonde leeromgeving”, zegt Marco Hartman, sportdocent en Gezonde School-coördinator.

Mondkapje verplicht
27 oktober 2020

Mondkapje verplicht

Vanaf dinsdag 27 oktober is het verplicht om een mondkapje te dragen als je door de school loopt. Bijvoorbeeld als je naar een lokaal, de aula of naar buiten gaat. Ook bij (beroepsgerichte) praktijkvakken is een mondkapje verplicht. Tijdens de overige lessen, bij het eten en drinken in de aula en buiten op het schoolplein hoef je natuurlijk geen mondkapje op. De mondkapjesplicht geldt voor alle leerlingen, medewerkers en bezoekers van onze school.

Beslisboom: wanneer mag je wel of niet naar school?
19 oktober 2020

Beslisboom: wanneer mag je wel of niet naar school?

Op basis van de RIVM-richtlijnen is een beslisboom ontwikkeld voor ouders van kinderen in het voortgezet onderwijs die mogelijk coronaklachten hebben. Ouders kunnen dit schema gebruiken om te bepalen of een kind met corona-gerelateerde klachten wel of niet naar school kan komen.