Ontruiming locatie Voltastraat
5 februari 2020

Ontruiming locatie Voltastraat

Op woensdag 5 februari ging rond 13.30 uur aan de locatie Voltastraat het alarm af. Er vond daardoor een ontruiming plaats. Na onderzoek bleek dat er (onterecht) een handbrandmelder is ingedrukt. Alle zaken die zich vervolgens voordeden, zoals het sluiten van de branddeuren en de veranderende luchtdruk in het gebouw werden automatisch in gang gezet door het gebouwbeheersysteem.

Buitenschools leren bij zwembad De Dolfijn
4 februari 2020

Buitenschools leren bij zwembad De Dolfijn

Ramon Ensing en Noa Botter (bovenbouw-leerlingen vmbo), draaiden voor het keuzevak recreatie vier keer een ochtend mee in het zwembad De Dolfijn in Hoogeveen. Wat vonden ze ervan? Lees hun verslag! Ramon en Noa: "We hebben stage gelopen bij De Dolfijn en hebben dit als superleuk ervaren.

Leerlingen organiseren kaarttoernooi
4 februari 2020

Leerlingen organiseren kaarttoernooi

Klas 4B6 organiseerde afgelopen maand in het kader van de profielmodule ‘Het organiseren van een activiteit’ een kaarttoernooi voor leerlingen van klas 1.Samen waren ze verantwoordelijk voor de voorbereiding en het draaiboek.Ze legden onder meer het contact met de mentor van klas 1 voor het bepalen van het tijdstip en de locatie, ze stelden de spelregels op en verzorgden de promotie.