Scholieren zijn VIP’s tijdens open avonden
29 januari 2019

Scholieren zijn VIP’s tijdens open avonden

Glunderend stapten veel groep 7- en groep 8-scholieren de indrukwekkende KARgo!-limousine binnen. Tijdens de open avonden werden bezoekers in stijl vervoerd naar KARgo!, het opleidingscentrum voor de vmbo-richting Mobiliteit & Transport. Een enthousiaste groep 8-leerling vertelt: “Ik vond het heel gaaf om net als beroemdheden in de limo te zitten. We kijken nu rond op de werkplaats van KARgo! en de limousine brengt ons straks weer terug naar locatie Voltastraat. Supervet!”

Trots op gezond RvEC
21 januari 2019

Trots op gezond RvEC

Het RvEC wil ieder kind gelukkig, gezond en veilig laten opgroeien. Daarom maken we structureel keuzes die een goede ontwikkeling en leefstijl van leerlingen bevorderen. Afgelopen week werd de aandacht voor gezondheid bekroond met het vignet Gezonde School. Daar zijn we samen met de gemeente Hoogeveen erg trots op.

Kom jij ook naar het RvEC?
16 januari 2019

Kom jij ook naar het RvEC?

Ga jij volgend jaar naar het voortgezet onderwijs? Kom dan naar onze open avonden op donderdag 24 en maandag 28 januari. En word ook alvast 'brugklasser voor een middag' op woensdag 13 februari. Check it out!