Inspirerende en smakelijke avond met basisonderwijs

Met trots serveerden leerlingen van locatie Voltastraat gisteravond heerlijke gerechten en drankjes. Overdag waren ze druk geweest met de voorbereidingen van het diner pensant. Dat hebben ze heel goed gedaan, want aanwezigen vanuit het basisonderwijs, speciaal onderwijs en het RvEC hebben genoten van al het lekkers.

13 februari 2019

Brugklassers als VIP’s bij première ‘Brugklas, de tijd van m’n leven’

“Het was een geweldige ervaring om over de rode loper naar het Atlas Theater te lopen. De meiden waren mooi opgemaakt en de jongens hadden hun haren laten stylen. Ook hebben we allemaal vijftig euro kleedgeld gekregen”, vertelt Julia de Vegt uit brugklas 1hv1 enthousiast. De brugklas van het RvEC was samen met eerstejaars van vier andere scholen als VIP’s aanwezig bij de première van de film ‘Brugklas, de tijd van m’n leven’.

11 februari 2019

Leerlingen halen prachtig bedrag voor goede doelen op

Leerlingen van RENN4 De Windroos, RENN4 De Atlas en het praktijkonderwijs en vmbo van het RvEC hebben in december een geslaagde kerstmarkt georganiseerd. Een deel van de opbrengst is voor de goede doelen van Serious Request. Met veel trots maakten de leerlingen hun opbrengst bekend.

5 februari 2019

Scholieren zijn VIP’s tijdens open avonden

Glunderend stapten veel groep 7- en groep 8-scholieren de indrukwekkende KARgo!-limousine binnen. Tijdens de open avonden werden bezoekers in stijl vervoerd naar KARgo!, het opleidingscentrum voor de vmbo-richting Mobiliteit & Transport. Een enthousiaste groep 8-leerling vertelt: “Ik vond het heel gaaf om net als beroemdheden in de limo te zitten. We kijken nu rond op de werkplaats van KARgo! en de limousine brengt ons straks weer terug naar locatie Voltastraat. Supervet!”

29 januari 2019

Trots op gezond RvEC

Het RvEC wil ieder kind gelukkig, gezond en veilig laten opgroeien. Daarom maken we structureel keuzes die een goede ontwikkeling en leefstijl van leerlingen bevorderen. Afgelopen week werd de aandacht voor gezondheid bekroond met het vignet Gezonde School. Daar zijn we samen met de gemeente Hoogeveen erg trots op.

21 januari 2019