Nieuwbouw Bentinckspark bereikt hoogste punt

De werknemers van Bouwgroep Dijkstra Draisma (BGDD) die bouwen aan de school van het Roelof van Echten College in het Bentinckspark konden donderdag 19 december de broodtrommel thuis laten. Tijdens de lunch werden ze getrakteerd op een heerlijk warm buffet en de nodige Drentse lekkernijen.

19 december 2013

Praktijkonderwijs laat kinderwensen uitkomen

Het is dé kerstmarkt onder de kerstmarkten. Vrijdag 13 december tussen 17.00 en 20.00 uur organiseren leerlingen van het praktijkonderwijs van het Roelof van Echten College hun jaarlijkse kerstmarkt aan de Nicolaas Beetstraat 3. Met de opbrengst daarvan willen de leerlingen zoveel mogelijk kinderwensen uit laten komen. Het geld gaat namelijk naar Wensstichting Zalavolbate.

17 december 2013

Fotoreportage nieuwbouw Bentinckspark

De bouw van onze school voor mavo, havo en vwo in het Bentinckspark is in volle gang. De contouren van de nieuwe school worden steeds beter zichtbaar. Wat begon met een groot gat in de grond, is inmiddels uitgegroeid tot een bijna volledig casco van het gebouw.

15 december 2013

Leerlingen RvEC adviseren Noorder Dierenpark

Een speciale app ontwikkelen voor het Noorder Dierenpark in Emmen en overal in de dierentuin pilaren plaatsen met tablets waarop je kunt lezen over de dieren die je ziet. Als het aan Marianne, Roy, Gijs en Gabriella uit 3 atheneum van het Roelof van Echten College ligt, is het binnenkort realiteit. Ze denken daarmee de dierentuin attractiever te maken voor alle doelgroepen.

13 december 2013