Geslaagden in het derde tijdvak

Goed nieuws voor Jasper, Renzo en Dyon, want zij zijn alsnog geslaagd. Van harte gefeliciteerd met jullie diploma!

15 juli 2021

Bereikbaarheid zomervakantie

In verband met de zomervakantie is het RvEC gesloten van maandag 12 juli t/m vrijdag 20 augustus. In geval van nood (overlijden, familieomstandigheden et cetera) kun je contact opnemen met het centrale nummer van de school: 0528 - 35 86 58. Coronabesmettingen kunnen per mail worden doorgegeven: corona@rvec.nl.

9 juli 2021

Gastgezinnen gezocht

“Al een aantal jaren verwelkomt het RvEC uitwisselingsstudenten uit de hele wereld”, zegt Nienke Moolhuizen, docent en uitwisselingscoördinator op het RvEC. “Vanwege de coronacrisis hebben we afgelopen schooljaar geen buitenlandse leerlingen op school gehad, maar we hopen dat het komend schooljaar weer mogelijk is om samen met de uitwisselingsleerlingen en Hoogeveense gastgezinnen dit culturele avontuur aan te gaan. We zijn nog op zoek naar gastgezinnen in Hoogeveen.”

6 juli 2021

Examenuitslag tweede tijdvak: de geslaagden!

Vandaag hangt een aantal examenkandidaten met trots de RvEC-examenvlag uit, want zij zijn geslaagd in het tweede tijdvak. Van harte gefeliciteerd, toppers!

2 juli 2021

Promofilm Sterk Techniek Onderwijs Hoogeveen

In Sterk Techniek Onderwijs Hoogeveen werken het RvEC, RSG Wolfsbos, Alfa-college en de Stichting Vrienden van Techniek Hoogeveen samen om leerlingen enthousiast te maken voor techniek, zodat ze kiezen voor een technisch profiel of een vervolgopleiding in de technieksector. Benieuwd hoe Sterk Techniek Onderwijs Hoogeveen dat doet? Bekijk dan de promofilm!

2 juli 2021