Gastgezinnen gezocht

“Al een aantal jaren verwelkomt het RvEC uitwisselingsstudenten uit de hele wereld”, zegt Nienke Moolhuizen, docent en uitwisselingscoördinator op het RvEC. “Vanwege de coronacrisis hebben we afgelopen schooljaar geen buitenlandse leerlingen op school gehad, maar we hopen dat het komend schooljaar weer mogelijk is om samen met de uitwisselingsleerlingen en Hoogeveense gastgezinnen dit culturele avontuur aan te gaan. We zijn nog op zoek naar gastgezinnen in Hoogeveen.”

6 juli 2021

Examenuitslag tweede tijdvak: de geslaagden!

Vandaag hangt een aantal examenkandidaten met trots de RvEC-examenvlag uit, want zij zijn geslaagd in het tweede tijdvak. Van harte gefeliciteerd, toppers!

2 juli 2021

Promofilm Sterk Techniek Onderwijs Hoogeveen

In Sterk Techniek Onderwijs Hoogeveen werken het RvEC, RSG Wolfsbos, Alfa-college en de Stichting Vrienden van Techniek Hoogeveen samen om leerlingen enthousiast te maken voor techniek, zodat ze kiezen voor een technisch profiel of een vervolgopleiding in de technieksector. Benieuwd hoe Sterk Techniek Onderwijs Hoogeveen dat doet? Bekijk dan de promofilm!

2 juli 2021

Boeken inleveren

De zomervakantie is in zicht, dus het is tijd om de schoolboeken weer in te leveren. De boeken worden woensdag 7 juli op locatie Bentinckspark ingenomen en donderdag 8 juli op locatie Voltastraat. Bekijk de inleverschema's.

29 juni 2021

Scholen schenken € 1.360,- aan Voedselbank Hoogeveen

“Geweldig, met dit bedrag kunnen we iets extra’s doen voor de kinderen uit Hoogeveen”, zegt Arie Dekker. Namens de Voedselbank Hoogeveen nam hij met enkele vrijwilligers een cheque ter waarde van € 1.360,- in ontvangst. “Dankzij deze bijdrage van PricoH, RENN4 en het RvEC kunnen we de kinderen in de zomer, op hun verjaardag of op een ander moment een extraatje geven. Voor veel kinderen is dat vanzelfsprekend, maar voor de kinderen van de voedselbank is dat helaas niet het geval.”

28 juni 2021