Oud voor Jong & Jong voor Oud

De coronacrisis leidt tot veel eenzaamheid onder zowel ouderen als jongeren. Onder het motto ‘Oud voor Jong & Jong voor Oud’ worden ouderen en jongeren met elkaar in contact gebracht. Zo kunnen zij iets voor elkaar betekenen. Leerling Jo-an Fik is één van de deelnemende leerlingen en vertelt over het project en het contact met mevrouw Kroezen.

8 april 2021

“De dingen die ik nu geleerd heb, komen in de toekomst als hovenier goed van pas”

“Gaaf is dit, hè?!”, zegt leerling Emil Pekel terwijl hij zelfverzekerd rondrijdt op een heftruck. Moeiteloos verplaatst hij de heftruck en zet een pallet op de juiste plek in de stellingen. “In het begin vond ik dit best spannend, maar nu vind ik het mooi dat het me lukt om met de heftruck meters hoog in de lucht te werken. Ik heb mijn heftruckcertificaat op zak en daar ben ik trots op. Daar heb ik in de toekomst veel profijt van!”

29 maart 2021

LAC organiseert paaseitjesactie met blije boodschap

Op Valentijnsdag ging de jaarlijkse rozenactie niet door en daarom bedachten leerlingen Joyce Timmermans (4vwo), Loïsa van der Veere (6vwo) en Sly Vieira (2havo) een alternatief: een paaseitjesactie. De leerlingen én leraren kunnen een zakje paaseitjes met een boodschap naar elkaar sturen. Daar wordt flink gebruik van gemaakt.

26 maart 2021

Meet the Boss

Deze week sloten de leerlingen in 5havo het onderdeel 'debatteren' van het vak GMF af met een finale. Dat was een leerzame en interessante afronding.

26 maart 2021

Overlijden Sonja Nijdam

We hebben het verdrietige bericht ontvangen dat onze collega Sonja Nijdam op 66-jarige leeftijd is overleden. We verliezen in haar een fijne, betrokken collega.

25 maart 2021