Worden Mila en Silke 'Actieheld 2020'?

Klasgenoten Mila Hoogeveen en Silke Otten organiseerden in 2020 twee keer een Elfdorpentocht. Het doel: geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar de spierziekte FSHD. De opa van Mila heeft deze spierziekte. Samen met hun vrienden en familie hebben ze heel wat kilometers afgelegd en een mooi bedrag opgehaald. Dat leverde de meiden de nominatie van 'Actieheld 2020' op. Breng jij ook jouw stem uit?

19 januari 2021

Ouders van Roelof (winter 2021) is uit!

Een nieuw jaar, een nieuwe Ouders van Roelof! In de wintereditie van ons oudermagazine blikken we terug op het onwerkelijke 2020. Je leest onder andere over de ervaringen van RvEC’ers met het onderwijs op afstand, over onderwijsconcept Eduwiek en mooie verhalen van (oud-)leerlingen. Veel leesplezier!

15 januari 2021

“Zo’n kerstkaart is een klein lichtpuntje”

De afgelopen twee weken hebben leerlingen kerstkaarten gemaakt voor de bewoners van het Jannes van der Sleedenhuis Wolfsbos. Op de kaarten stond een persoonlijke wens voor een bewoner. Leerlingen Kevin Knol en John Boer overhandigden de kaarten eerder deze week. De bewoners vonden de kaartjes hartverwarmend en schreven zelf een kaartje voor onze leerlingen.

17 december 2020

Kerstkaart gemaakt door Tessa en Lisa

Traditiegetrouw zijn leerlingen de creatieve strijd aangegaan om de mooiste kerstkaart te maken. Dit jaar verraste Tessa Grond uit 2V1 ons met haar ontwerp en schreef Lisa Visbeen uit 1G1 een prachtig gedicht.

17 december 2020

Paarse vrijdag op het RvEC

Vandaag is het Paarse Vrijdag, de dag waarop leerlingen in heel Nederland laten zien dat iedereen zichzelf mag zijn. Het RvEC doet ook mee. Door paars te dragen, laten we zien dat we niet in hokjes denken. Je mag er zijn!

11 december 2020