Naar het RvEC

In groep 8 zit je tijd op de basisschool er bijna op. Dit schooljaar kies jij een nieuwe school voor het voortgezet onderwijs. Best spannend! Wij laten jou graag kennismaken met onze school.

Leerlijnen
Ga je volgend schooljaar naar het praktijkonderwijs, het basisberoepsgerichte vmbo (BB) of het kaderberoepsgerichte vmbo (KB)? Dan krijg je bij ons les op locatie Voltastraat. Leerlingen van de mavo, havo, atheneum en gymnasium gaan naar locatie Bentinckspark. Kies in de groene menubalk bovenin jouw leerlijn voor meer informatie over de brugklas, de keuzevakken of leerroutes, contactgegevens en allerlei handige weetjes. 

Ook hebben we speciaal voor jou en je ouders twee brochures gemaakt over onze school. 

Brochure Bentinckspark 2018-2019.pdf

Brochure Voltastraat 2018-2019.pdf

Roelof Experience
Zit je in groep 8 en wil je graag kennismaken met onze school? Kom dan samen met je ouder(s)/verzorger(s) naar de Roelof Experience. Op locatie Bentinckspark of locatie Voltastraat kun je een paar proeflesjes volgen en natuurlijk de school bekijken. 

De Roelof Experience vindt plaats op dinsdag 19 november van 19.00 uur tot 20.30 uur. Lees meer in deze flyer over de Roelof Experience.pdf

Open dag
Ieder jaar organiseren wij een open dag. Dan geven we jou informatie over onze school, maar veel belangrijker: onze leerlingen kunnen je alles vertellen over hoe het is om op het RvEC te zitten! Het is een mooie kans om de sfeer op het RvEC te proeven en te ontdekken of je je thuis voelt op onze school.

De open dag vindt plaats op vrijdag 24 januari 2020. Je bent welkom tussen 15.00 uur en 21.00 uur. Alle locaties zijn open.

Open lesmiddag
Wil je weten hoe het écht is op het RvEC? Als groep 8-leerling kun je bij ons een open lesmiddag volgen. Tijdens deze middag volg je vier lessen die volgend jaar op je rooster staan. Zo kun je alvast een middag het echte brugklasleven meemaken. 

De open lesmiddag is op woensdagmiddag 5 februari 2020. 

Contact
Het RvEC heeft twee contactpersonen voor groep 8-leerlingen, hun ouders en basisscholen: mevrouw M. Deuzeman en mevrouw P.H. Reitsma.