Locatie Bentinckspark

In de onderbouw van mavo ga je naar locatie Bentinckspark. 

Ingang, fietsenstalling en kluisjes
De fietsenstalling voor leerlingen staat achter de school. Daar vind je ook de ingang voor leerlingen. De hoofdingang is aan de andere kant van de school (Mr. Cramerweg). Voordat je naar je lokaal gaat, laat je je jas en waardevolle spullen achter in je kluisje. Iedere leerling heeft een eigen kluisje. Ook handig voor je gymspullen!

Lestijden en pauzes
Alle leerlingen pauzeren in de aula of bij mooi weer lekker buiten op het plein. We werken met gescheiden pauzes voor de onderbouw en de bovenbouw. Daardoor is er voldoende ruimte voor iedereen om in de aula een broodje te eten. Zo houden we het rustig en opgeruimd in de school.

Bekijk hier de les- en pauzetijden.

Clusters, kleuren en nummers
De school is ingedeeld in clusters. Dat betekent dat vakken die met elkaar te maken hebben, bij elkaar zijn geplaatst. Zo hebben we een cluster exact, kunst, talen, maatschappij en zaakvakken. Je herkent de clusters aan de kleur op de deuren, muren en vloeren. Daarnaast hebben alle lokalen en ruimtes een nummer. Het eerste cijfer staat voor de verdieping. Lokaal 0.20 is bijvoorbeeld op de begane grond, 1.16 op de eerste verdieping en 2.01 op de tweede verdieping.

Speciale ruimtes
Soms krijg je les in de collegezaal, waar plek is voor ongeveer negentig leerlingen. Dat lijkt op een college op het hbo of de universiteit en zo kun je hier alvast aan wennen. Ook is het een mooie ruimte om presentaties te geven met behulp van moderne media. Wil je informatie zoeken voor je projecten of werken aan je huiswerk? Dan kun je terecht in het studiecentrum. Daar kun je natuurlijk ook boeken lenen.