Technasium duikt enthousiast in nieuwe opdracht
22 september 2020

Technasium duikt enthousiast in nieuwe opdracht

“Hoe gaat de duikspot in Nijstad eruitzien?” Die vraag hebben de broers én duikinstructeurs Mark en Rick Bruijnis gesteld aan onze derdejaars technasiumleerlingen. De instructeurs vonden het belangrijk dat de leerlingen zelf zouden ervaren hoe het is om onder water te bewegen, adem te halen en te zien. Daarom namen de leerlingen vol enthousiasme een duik in zwembad De Dolfijn. Na de duikclinic met allerlei opdrachten hebben ze hun beginnerscertificaat gehaald. Met deze ervaring op zak gaan ze aan de slag met het ontwerpen van de nieuwe duikspot.

Start schooljaar 2020-2021
18 augustus 2020

Start schooljaar 2020-2021

Vanaf deze week zijn onze schooldeuren weer open voor alle leerlingen van het RvEC. Wij zijn blij dat we elkaar weer kunnen ontmoeten in onze schoollocaties. Tegelijkertijd begrijpen we dat er zorgen zijn over de heropening. Wij delen deze zorgen. Veilig en verantwoord naar school gaan, kan alleen als we ons allemaal houden aan alle hygiëne- en veiligheidsmaatregelen. We evalueren de maatregelen dagelijks en zullen deze bijstellen als dat nodig is.

Ouders van Roelof, de zomereditie
6 juli 2020

Ouders van Roelof, de zomereditie

“Toen we het schooljaar startten, had toch niemand kunnen bedenken dat er sprake zou zijn van een pandemie, van een ‘anderhalve meter-samenleving’ en van onderwijs op afstand?”, schrijft bestuurder Albert Weishaupt in zijn voorwoord van Ouders van Roelof. Een onwerkelijke situatie is werkelijkheid geworden. Ook in dit unieke schooljaar hebben we ‘gewoon’ een oudermagazine gemaakt. Daarin blikken we terug en kijken we vooruit.