Sportklas

Vind je sporten erg leuk? Wil je later in de wereld van sport en bewegen werken? Dan kun je extra sportlessen volgen in onze sportklas. Alle eerstejaars vmbo-leerlingen hebben vier uren sport per week. Kies je voor de sportklas, dan krijg je in totaal zes uren sport. 

Uitdagende lessen
In de sportlessen komen allerlei basisonderdelen, zoals volleybal, trampolinespringen en dans, aan bod. Daarnaast zijn er nieuwe activiteiten, bijvoorbeeld klimmen, boksen en schermen. Tijdens de sportlessen ben je niet alleen zelf aan het sporten. Je gaat ook in een groepje een les verzorgen of een toernooi organiseren. En je bent regelmatig scheidsrechter, coach of hulpverlener.
 
Talent ontwikkelen
Je hoeft niet de toekomstige Cristiano Ronaldo of Epke Zonderland te zijn om in de sportklas te komen. De sportklas is er voor enthousiaste fanatiekelingen die willen samenwerken en doorzettingsvermogen hebben. Je leert vaardigheden als communiceren, presenteren en samenwerken. Als je in de bovenbouw, het vervolgonderwijs of in een baan verder wilt met sport, heb je na de sportklas al een mooie voorsprong.