Foto's: Gezellige open avonden op het RvEC

9 februari 2016

De open avonden van 2016 zitten erop. Honderden leerlingen uit groep 8 van de basisschool kwamen 4 en 8 februari naar onze locaties om kennis te maken met het RvEC. En het was gezellig!

“Welkom op onze school”, klinkt het donderdag en maandag op alle locaties van het RvEC. Bij de ingang worden de aankomende brugklassers en hun ouders verwelkomd door leerlingen van het Roelof van Echten College. Bepakt met een plattegrond en informatiemateriaal maken de scholieren en hun ouders een rondgang door de school. Aan de hand van diverse activiteiten krijgen ze een eerste kennismaking met het voortgezet onderwijs op het RvEC.

Sfeer proeven
De open avonden zijn ieder jaar weer een belangrijk keuzemoment voor leerlingen uit groep 8. Ze krijgen daar niet alleen informatie over het voortgezet onderwijs, maar kunnen ook eens met eigen ogen de school bekijken en sfeer proeven. Voel ik me hier thuis en wil ik hier graag naar school volgend jaar? Op alle locaties zijn huidige leerlingen aanwezig die vertellen over hun ervaringen op het Roelof van Echten College.

Bekijk hier een foto-impressie van de open avonden

Vond je die minipizza's op locatie Griendtsveenweg ook zo lekker? Download hier het recept!