Fotoreportage open avonden 2014

18 februari 2014

Donderdag 13 en maandag 17 februari stonden al een tijdje in de agenda’s van veel leerlingen en ouders uit groep 8 van de basisschool. Die avonden konden ze namelijk kennismaken met het Roelof van Echten College tijdens de open avonden. En het was gezellig!

“Welkom op onze school”, klinkt het op alle locaties van het RvEC. Bij de ingang worden de aankomende brugklassers en hun ouders verwelkomd door leerlingen van het Roelof van Echten College. Bepakt met een plattegrond en informatiemateriaal maken de scholieren en hun ouders een ronde door de school. Aan de hand van diverse activiteiten en opdrachten krijgen ze een eerste kennismaking met het voortgezet onderwijs op het RvEC.

Sfeer proeven
De open avonden zijn ieder jaar weer een belangrijk keuzemoment voor leerlingen uit groep 8. Ze krijgen daar niet alleen informatie over het voortgezet onderwijs, maar kunnen ook eens met eigen ogen de school bekijken en sfeer proeven. Voel ik me hier thuis en wil ik hier graag naar school volgend jaar? Op alle locaties zijn huidige leerlingen aanwezig die vertellen over hun ervaringen op het Roelof van Echten College.