Gezellige drukte op eerste open avond RvEC

13 februari 2017

“Welkom op onze school”, klonk het donderdag 9 februari en maandag 13 februari op locaties Bentinckspark, Eduwiek en KARgo!. Leerlingen en medewerkers ontvingen honderden scholieren uit groep 8 van de basisschool om ze kennis te laten maken met het Roelof van Echten College. En het was gezellig!

De open avonden zijn ieder jaar weer een belangrijk keuzemoment voor leerlingen uit groep 8. Ze krijgen niet alleen informatie over de opleidingen op het RvEC, maar kunnen ook met eigen ogen de school bekijken en sfeer proeven. In alle lokalen zijn leuke activiteiten, waardoor leerlingen kennismaken met vakken die vanaf die volgend jaar op hun rooster staan.

Scholieren die volgend schooljaar TL/mavo, havo, atheneum of gymnasium gaan doen, kwamen op bezoek op locatie Bentinckspark. Het nieuwe schoolgebouw Eduwiek werd bezocht door groep 8-leerlingen die naar het praktijkonderwijs of vmbo bb, kb en kaderplus gaan. Ook de deuren van KARgo!, het opleidingscentrum voor vmbo voertuigentechniek, transport & logistiek, waren geopend. 

Bekijk een foto-impressie van de open avonden op onze Facebook-pagina. Like ons en je blijft meteen op de hoogte van onze school.