Griezelavond op locatie Julianastraat

3 november 2014

De brugklasleerlingen van locatie Julianastraat hebben een spannende avond achter de rug. Woensdag 29 oktober speelden ze levend Cluedo tijdens een spannende griezelavond op school.

Speciaal voor de gelegenheid was locatie Julianastraat omgetoverd tot Huize Juliana. En daar hangt een griezelig sfeertje deze avond. De baron Vos van Steenwijk heeft die middag een feest gegeven voor vrienden en kennissen. Maar na afloop wordt hij dood gevonden. Hij is vermoord, maar door wie? Aanwezig op het feestje waren in ieder geval de barones Vos van Steenwijk, de jachtopziener, de butler, nicht Muriël en een glazenwasser…

Levend Cluedo
De politie roept de hulp in van de leerlingen. Zij moeten, in groepjes, de kamers langs van het huis (eetkamer, badkamer, speelkamer enz.) en in elke kamer een opdracht uitvoeren. Hebben ze de opdracht afgerond dan ontvangen ze een kaartje met een aanwijzing. Hebben ze alle aanwijzingen verzameld dan kunnen ze ontdekken wie de moord heeft gepleegd, waar de baron is gevonden en wat het moordwapen was.

Schrik niet: we hebben foto’s
Docenten en leerlingen hebben deze avond alles uit de kast gehaald om er op z’n griezeligst uit te zien.

Bekijk hier een foto-impressie