Inspirerende en smakelijke avond met basisonderwijs

13 februari 2019

Met trots serveerden leerlingen van locatie Voltastraat gisteravond heerlijke gerechten en drankjes. Overdag waren ze druk geweest met de voorbereidingen van het diner pensant. Dat hebben ze heel goed gedaan, want aanwezigen vanuit het basisonderwijs, speciaal onderwijs en het RvEC hebben genoten van al het lekkers.

Dinsdagavond bezochten tientallen medewerkers van verschillende scholen locatie Voltastraat. Daar vond het diner pensant plaats. Leerkrachten, IB'ers, directeuren en anderen spraken - onder het genot van een heerlijke maaltijd - over belangrijke thema's in het onderwijs. Door kennis en ervaringen met elkaar te delen, willen we van elkaar leren en de aansluiting tussen primair en voortgezet onderwijs verder verbeteren. 

Passie voor onderwijs
Leerlingen hadden de personeelskamer omgetoverd tot sfeervol restaurant in Valentijn-thema. Wat is jouw passie in het onderwijs? Waar droom je van en welke ideeën heb je over het onderwijs van de toekomst? Deze vragen stonden één voor één centraal tijdens het diner. Aanwezigen genoten van de gerechten en vertelden elkaar over inzichten, wensen en drijfveren. Na elke gang wisselde iedereen van tafel en werden de ervaringen kort besproken. Zo werd het een inspirerend en smaakvol overleg.