Kerstmarkt PricoH en RvEC levert 1500 euro op voor Shoma

14 januari 2016

Het Roelof van Echten College en PricoH hebben deze week 1500 euro overhandigd aan Stichting Shoma. Het is het resultaat van een gezamenlijke kerstmarkt die in december werd georganiseerd. Aan de kleuters Silver van Ostheim en Katelynn Tijsma, de eer om de cheque te overhandigen aan Ton Bargeman.

Vlak voor de kerstvakantie organiseerden PricoH en het Roelof van Echten College een gezamenlijke kerstmarkt voor hun ruim 500 medewerkers. Die mochten bij lokale winkeliers een kerstattentie uitzoeken. Ook Stichting Shoma was vertegenwoordigd en dat leverde een mooie opbrengst op van ruim 700 euro. De besturen van PricoH en RvEC besloten dat bedrag te verdubbelen.

Deze week wordt in Rubya Tanzania het eerste deel van de School van Frank geopend. Twee kleuterklassen en 1 klas van de lagere school gaan van start in de School van Frank. In totaal gaan er zo’n 45 leerlingen naar school. Om deze mijlpaal nog iets feestelijker te maken mochten de kleuters Silver en Katelynn van basisschool ’t Kofschip het bedrag overhandigen.