Kom jij ook naar het RvEC?

16 januari 2019

Ga jij volgend jaar naar het voortgezet onderwijs? Kom dan naar onze open avonden op donderdag 24 en maandag 28 januari. En word ook alvast 'brugklasser voor een middag' op woensdag 13 februari. Check it out!

Op 24 en 28 januari ben je tussen 19.00 uur en 21.30 uur van harte welkom om kennis te maken met onze school. Je mag overal kijken en leerlingen vertellen je alles over hoe het is om op het RvEC te zitten. Kom sfeer proeven en ontdek of je je thuis voelt op onze school. Alle locaties zijn geopend.

Weten hoe het écht is op het RvEC?
Meld je dan aan voor de open lesmiddag op woensdagmiddag 13 februari. De lesmiddag begint om 13.30 uur. Je volgt vier lessen die volgend jaar op je rooster staan. Zo maak je alvast een middag het échte brugklasleven mee. Aanmelden voor locatie Bentinckspark (mavo, havo, atheneum en gymnasium) doe je door uiterlijk 6 februari een e-mail te sturen naar mevrouw Reitsma. Ga jij volgend jaar naar het vmbo? Meld je uiterlijk 6 februari aan voor de open lesmiddag op locatie Voltastraat (vmbo) door een e-mail te sturen naar mevrouw Deuzeman.