Leuke kickoff Jongerenlabs!

14 maart 2014

Leerlingen van locatie Park Dwingeland organiseren in samenwerking met Scala Centrum voor de Kunsten en Theater De Tamboer de jongerenlabs. Daarin kunnen alle leerlingen van het RvEC meedoen aan workshops rap, singer-songwriter en hiphop/breakdance.

Vrijdag 14 maart was de kickoff van het project met een informatiebijeenkomst in theater De Tamboer. 21 leerlingen hebben gebrainstormd over een thema en hebben gekeken aan welk lab ze gaan deelnemen; Singer-songwriter, hiphop/breakdance, toneel of rap. De volgende bijeenkomsten zijn steeds op vrijdag van 14.30 tot 15.30 uur.

Leerlingen die zich aanmelden gaan 10 weken lang het ‘lab’ in om onder begeleiding van een theaterdocent te experimenteren en oefenen met hun onderdeel. In de bijeenkomsten werken de leerlingen toe naar een theatershow die 28 mei gepland staat. Leerlingen die alsnog mee willen doen zijn van harte welkom. Alle leerlingen van het Roelof van Echten College mogen gratis deelnemen aan de labs. Download hieronder de flyer voor meer informatie.

Jongerenlabs.pdf