Open avonden: kennismaken met RvEC

26 januari 2017

Ontdek het RvEC op donderdag 9 februari en maandag 13 februari. Tijdens onze open avonden kun jij sfeer proeven op onze school. Tussen 19.00 uur en 21.30 uur zijn alle locaties open. Zien we je dan?

De open avond is de ideale kans om kennis te maken met het RvEC. We geven je informatie over de school, maar veel belangrijker: leerlingen vertellen jou hoe het is om op onze school te zitten. Als je na de open avond naar huis gaat, weet je hoe het leven van een brugklasser eruit gaat zien. Je hebt docenten ontmoet en bent aan de slag gegaan met leuke activiteiten van vakken die volgend schooljaar op je rooster staan.

Eduwiek, Bentinckspark en KARgo!
Tijdens de open avonden zijn de deuren van Eduwiek, Bentinckspark en KARgo! geopend. Ga jij volgend schooljaar naar het praktijkonderwijs of het vmbo? Dan krijg je bij ons les op de nieuwe locatie Eduwiek. Leerlingen van TL/mavo, havo en vwo gaan naar Bentinckspark. Heb je interesse in voertuigentechniek, transport en logistiek? Kom dan naar KARgo!. Lees hier meer informatie over de open avonden per locatie.