Open lesmiddag: meld je aan

12 februari 2018

Ga jij volgend jaar naar het voortgezet onderwijs? Schrijf je dan nu in voor onze open lesmiddag en ontdek hoe het ├ęcht is op het RvEC.

Op woensdagmiddag 21 februari vanaf 13.30 uur is onze open lesmiddag. Je volgt deze middag drie lessen die volgend jaar op je lesrooster staan. Zo kun je alvast de school leren kennen en een middag het échte brugklasleven meemaken. 

Lesmiddag maakt overgang makkelijker
De overgang van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs is best spannend. Wij vinden het belangrijk om jou een goed beeld te geven van onze school. Onze lesmiddag biedt jou de kans om een normale schooldag op het RvEC mee te maken. Je krijgt les van verschillende docenten, je hoort de bel als de les is afgelopen en je komt ook de andere leerlingen tegen. Zo zet je weer een stap om de overgang naar het voortgezet onderwijs minder spannend te maken.

Aanmelden
Aanmelden voor locatie Eduwiek doe je door uiterlijk 16 februari een e-mail te sturen naar mevrouw Jansen: b.jansen@rvec.nl. Voor locatie Bentinckspark kun je je tot en met 16 februari inschrijven bij mevrouw Reitsma: p.h.reitsma@rvec.nl.