Praktijkonderwijs houdt kerstmarkt voor Kika

30 november 2015

Het praktijkonderwijs van het Roelof van Echten College houdt vrijdag 11 december haar jaarlijkse kerstmarkt voor het goede doel. Dit jaar is gekozen voor het goede doel Kika. Vanaf 17.00 gaan de deuren open op onze locatie aan de Nicolaas Beetsstraat in Hoogeveen.

De sfeervolle markt in en om de school staat ieder jaar garant voor veel bezoekers die hun hart ophalen aan een gezellige kerstsfeer met verschillende kraampjes en een gezellig restaurant met live muziek, compleet met oliebollen, warme choco, lekkere hapjes en snert. Leerlingen van het praktijkonderwijs hebben de afgelopen weken hard gewerkt om allerlei kerst- en cadeauartikelen te maken zoals bloemstukken, decoraties, cakes/koekjes, vogeltraktaties, kaarsenstanders en nog veel meer. En het resultaat mag er zijn!

De opbrengst van de markt gaat volledig naar het goede doel Kika. Kika zet zich in voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting. Meer informatie is te vinden op www.kika.nl