Romeo en Julia in De Tamboer

7 april 2017

Op woensdagavond 12 april is de voorstelling Romeo en Julia van The Young Directors te zien in Theater De Tamboer. RvEC-leerlingen nemen hieraan deel.

The Young Directors is een samenwerking van het Roelof van Echten College, Scala Centrum voor de Kunsten en Theater De Tamboer. Het doel van The Young Directors is het ontwikkelen en bouwen van een open en dynamisch cultuurklimaat voor en door jongeren in Hoogeveen. Dit jaar werken 35 leerlingen van het Roelof van Echten College (van locaties Bentinckspark en Eduwiek) hieraan mee. 

Bewonder het theaterstuk
De leerlingen maken de theaterproductie onder leiding van theaterdocent Karlijn Koel en dansdocent Margriet van Schooten. Beiden zijn docent van Scala Centrum voor de Kunsten en samen trainen ze met de leerlingen vier weken lang anderhalf uur per week om dit theaterstuk succesvol aan hun ouders en familie te laten zien. De leerlingen hebben dus maar een korte periode om een hele theaterproductie en een PR-plan te maken. Iedereen die nieuwsgierig is naar het eindresultaat, is van harte welkom om het theaterstuk op woensdag 12 april om 19.00 uur te komen bekijken in Theater De Tamboer. Toegang is gratis.