RvEC is er voor iedere leerling

28 januari 2020

Vrijdag 24 januari organiseerde het RvEC de open dag voor basisschoolleerlingen en hun ouders. Honderden bezoekers kwamen sfeer proeven op locaties Bentinckspark (mavo, havo, atheneum en gymnasium), Voltastraat (vmbo en praktijkonderwijs) en KARgo! (vmbo, richting Mobiliteit & Transport).

De scholieren namen overal een kijkje en konden al hun vragen stellen. Samen met RvEC-leerlingen deden ze veel leuke activiteiten in de lokalen en voelden ze zich al even brugklasser. 

Wat deze dag nog weer eens duidelijk werd is dat het RvEC er is voor iedere leerling. Om aan te sluiten bij talenten bieden we bijvoorbeeld diverse keuze-vakken, talentstromen en keuze-uren. Er is begeleiding op allerlei gebied. En als er iets is kunnen leerlingen altijd bij ons terecht. Op het RvEC draait het niet alleen om het behalen van een diploma. Leerlingen leren ook allerlei vaardigheden die ze in de toekomst nodig hebben. Kortom: we doen er alles aan om leerlingen succesvol te laten doorstromen naar een vervolgopleiding of werk.  

Open lesmiddag: 5 februari
Op woensdagmiddag 5 februari kunnen groep 8-leerlingen alvast het brugklasleven meemaken. Het RvEC organiseert dan een open lesmiddag. Tijdens deze middag volgen scholieren een aantal lessen die volgend schooljaar op het rooster staan. Een perfecte manier om te ontdekken of je je thuis voelt op het RvEC. 

De open lesmiddag begint woensdagmiddag om 14.00 uur op locatie Voltastraat (voor vmbo) en op locatie Bentinckspark (voor mavo, havo, atheneum en gymnasium). Aanmelden voor deze middag kan tot uiterlijk 31 januari via onze website.