RvEC twee Nederlands Kampioenen rijker

22 januari 2015

Locatie Bentinckspark heeft er twee Nederlands kampioenen bij. Fleur Nagengast uit 4H is Nederlands Kampioen veldrijden bij de meisjes junioren en Nayomi Latulola uit 4V won het NK Taekwondo bij de junioren dames -63 kg.

“Wat zijn we trots op onze topsportleerlingen Fleur en Nayomi”, laten de sportmentoren Jaap Scholing en Oscar Linde weten. “Twee geweldige prestaties. Fleur werd nog geen anderhalf jaar geleden geveld door lichamelijk ongemak en nu is ze er weer helemaal bovenop. Het keiharde terugknokken is op deze manier helemaal beloond.”

Is dit al de finale?
“Ook Nayomi heeft het afgelopen jaar veel van haarzelf moeten vragen om alle drukke activiteiten te combineren”, vervolgen de trotste sportmentoren. “Als de vele trainingsarbeid ook in haar geval dan beloond wordt met de Nederlandse titel, dan weet je waarvoor je het hebt gedaan. Mooi verhaal aan haar titel. Tijdens de finale had ze helemaal niet door dat dit al de finale was. Ze was er van overtuigd dat ze na deze bloedstollende wedstrijd nog de finale moest spelen, maar ze bleek de titel al op zak te hebben.”