Scholieren zijn VIP’s tijdens open avonden

29 januari 2019

Glunderend stapten veel groep 7- en groep 8-scholieren de indrukwekkende KARgo!-limousine binnen. Tijdens de open avonden werden bezoekers in stijl vervoerd naar KARgo!, het opleidingscentrum voor de vmbo-richting Mobiliteit & Transport. Een enthousiaste groep 8-leerling vertelt: “Ik vond het heel gaaf om net als beroemdheden in de limo te zitten. We kijken nu rond op de werkplaats van KARgo! en de limousine brengt ons straks weer terug naar locatie Voltastraat. Supervet!”

Donderdag- en maandagavond organiseerde het RvEC open avonden voor basisschoolleerlingen en hun ouders. Honderden bezoekers kwamen sfeer proeven op locaties Bentinckspark (mavo, havo, atheneum en gymnasium), Voltastraat (vmbo en praktijkonderwijs) en KARgo! (vmbo, richting Mobiliteit & Transport). De scholieren namen overal een kijkje en konden al hun vragen stellen. Samen met RvEC-leerlingen deden ze veel leuke activiteiten in de lokalen en voelden ze zich al even brugklasser.

Open lesmiddag: 13 februari
Op woensdag 13 februari kunnen groep 8-leerlingen een hele middag het brugklasleven meemaken. Het RvEC organiseert dan een open lesmiddag. Tijdens deze middag volgen scholieren een aantal lessen die volgend schooljaar op het rooster staan. Een perfecte manier om te ontdekken of je je thuis voelt op het RvEC. 

De open lesmiddag begint woensdagmiddag om 13.30 uur op locatie Voltastraat (voor vmbo) en op locatie Bentinckspark (voor mavo, havo, atheneum en gymnasium). Aanmelden voor locatie Bentinckspark doe je door uiterlijk 6 februari een e-mail (met daarin je naam en basisschool) te sturen naar mevrouw P.H. Reitsma. Voor locatie Voltastraat kun je mailen naar mevrouw M. Deuzeman