Naar het RvEC

In groep 8 zit je tijd op de basisschool er bijna op. Dit schooljaar kies jij een nieuwe school voor het voortgezet onderwijs. Best spannend! Wij laten jou graag kennismaken met onze school en hopen dat we jou en je ouders coronaproof mogen ontmoeten. Check onze website regelmatig voor meer info. 

Open week
Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen die dinsdag 3 november bekend werden gemaakt, ging de Roelof Experience in de week van 9 november t/m 13 november 2020 niet door. We hopen jullie tijdens onze open week halverwege januari alsnog te ontmoeten! We sluiten deze week af met een online open dag op vrijdag 22 januari 2021. Oud-leerling Tom Kikkert gaat tijdens dit online event in gesprek met leerlingen, docenten en mentoren van het RvEC. Zij geven jou informatie over onze school en onze leerlingen kunnen je alles vertellen over hoe het is om op het RvEC te zitten! Het is een mooie kans om te ontdekken of het RvEC bij jou past. 

Binnenkort lees je hier meer over hoe je je kunt aanmelden. 

De open week vindt plaats in de week van 18 januari t/m 22 januari 2021 (onder voorbehoud).

Open lesmiddag 
Wil je weten hoe het écht is op het RvEC? Als groep 8-leerling kun je bij ons een open lesmiddag volgen. Tijdens deze middag volg je drie lessen die volgend jaar op je rooster staan. Zo kun je alvast een middag het echte brugklasleven meemaken. 

De open lesmiddag vindt plaats op woensdag 3 februari 2021 (onder voorbehoud). 

Leerlijnen
Ga je volgend schooljaar naar het praktijkonderwijs, het basisberoepsgerichte vmbo (BB) of het kaderberoepsgerichte vmbo (KB)? Dan krijg je bij ons les op locatie Voltastraat. Leerlingen van de mavo, havo, atheneum en gymnasium gaan naar locatie Bentinckspark. Kies in de groene menubalk bovenin jouw leerlijn voor meer informatie over de brugklas, de keuzevakken of leerroutes, contactgegevens en allerlei handige weetjes. 

Ook hebben we speciaal voor jou en je ouders twee brochures gemaakt over onze school. 

 Brochure Bentinckspark 2020-2021 .pdf

 Brochure Voltastraat 2020-2021 .pdf

Contact
Het RvEC heeft twee contactpersonen voor groep 8-leerlingen, hun ouders en basisscholen: mevrouw M. Deuzeman (vmbo) en  P.H. Reitsma (mavo, havo, atheneum en gymnasium).