Naar het RvEC

In groep 8 zit je tijd op de basisschool er bijna op. Dit schooljaar kies jij een nieuwe school voor het voortgezet onderwijs. Best spannend! Wij laten jou graag kennismaken met onze school en hopen dat we jou en je ouders coronaproof mogen ontmoeten. Check onze website regelmatig voor meer info. 

Wie kunnen er beter vertellen over het brugklasleven dan onze brugklassers zelf?! Marlies, Rozemarijn, Dilan en Jayden geven in vlogs een kijkje in hun brugklasleven. Bekijk hieronder de eerste twee vlogs, van Marlies en Rozemarijn:

Roelof Online: 22 januari 2021
Op vrijdagavond 22 januari 2021 om 19.00 uur vindt Roelof Online plaats. Oud-leerling Tom Kikkert gaat tijdens dit online event in gesprek met leerlingen, docenten en mentoren van het RvEC. Zij geven jou informatie over onze school en onze leerlingen kunnen je alles vertellen over hoe het is om op het RvEC te zitten! Op het online platform is nog veel meer te doen. Zo kun je lesjes volgen, filmpjes bekijken en naar optredens van de RvEC-band luisteren. Leerlingen, docenten en andere medewerkers zitten klaar om jullie vragen te beantwoorden via (video)chat.

Schrijf je hier in voor Roelof Online.

Roelof Adventure: februari 2021
In februari hopen we speciaal voor jou de Roelof Adventure te kunnen organiseren. Op een bijzondere manier (verrassing!) ga je door de school. Onderweg kom je leuke uitdagingen tegen en zo leer je onze school alvast kennen. 

Binnenkort lees je hier meer over de aanmelding voor de Roelof Adventure.

Kennismakingsochtend: 9 juni 2021
Al voor de zomervakantie maak je kennis met je nieuwe klasgenoten en je mentor. Op dezelfde dag organiseren we voor ouders een ouderavond.  

Leerlijnen
Ga je volgend schooljaar naar het praktijkonderwijs, het basisberoepsgerichte vmbo (BB) of het kaderberoepsgerichte vmbo (KB)? Dan krijg je bij ons les op locatie Voltastraat. Leerlingen van de mavo, havo, atheneum en gymnasium gaan naar locatie Bentinckspark. Kies in de groene menubalk bovenin jouw leerlijn voor meer informatie over de brugklas, de keuzevakken of leerroutes, contactgegevens en allerlei handige weetjes. 

Ook hebben we speciaal voor jou en je ouders een voorlichtingsvideo en twee brochures gemaakt over onze school. 

 Brochure Bentinckspark 2020-2021 .pdf

 Brochure Voltastraat 2020-2021 .pdf

Contact
Het RvEC heeft twee contactpersonen voor groep 8-leerlingen, hun ouders en basisscholen: mevrouw M. Deuzeman (vmbo) en  P.H. Reitsma (mavo, havo, atheneum en gymnasium).